22/01/2021

Afspraak en resultaat COVID-test

Op de website www.mijngezondheid.be vindt u alle informatie met betrekking tot het testen op het coronavirus. Klik hier indien u meer informatie wenst over het testen en maken van een afspraak.

Rechtstreeks online een afspraak maken, kan indien u over een 16-cijferige sms code beschikt. Klik hier om een afspraak te maken. Hou uw rijksregisternummer en de sms-code bij de hand. U gebruikt best de browser Firefox, Google Chrome of Microsoft Edge.

U kan ook telefonisch een afspraak maken via het nummer 055 23 68 00. Dit kan op weekdagen tussen 13u00 -17u00. Het afnamecentrum is open op afspraak van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 12u00 en op zaterdag van 8u30 tot 11u30. Na 10u kan u voor een preoperatieve of dringende covidafname terecht tijdens de openingsuren van de Bloedafname (2de verdiep) in het ziekenhuis. Gelieve u eerst aan het onthaal in te schrijven.

Het opvragen van uw laboresultaten kan via onderstaande manieren:

  • Contacteer uw huisarts of de aanvrager van het onderzoek
  • Als patiënt kunt u uw verslagen, afspraken, beeldmateriaal en persoonlijke gegevens online raadplegen via de website en de app mynexuzhealth

Meer informatie over het reizen naar het buitenland en de afname van een COVID-test kan u hier raadplegen.