27/01/2020

Even voorstellen… Anke Allaert

Sinds 1 januari 2020 ben ik aangesteld als directeur planning en logistiek. Dit in opvolging van ir. Luc Hantson, die begin maart 2020 van zijn welverdiend pensioen mag genieten.

Voor diegenen die me nog niet kennen, stel ik me graag even voor.

In 2005 studeerde ik af als burgerlijk ingenieur – architect aan de Universiteit Gent. Na deze opleiding, startte ik mijn stage als architect bij een studie- en architectenbureau in het Gentse. Binnen dit architectenbureau groeide ik door tot teammanager en stond ik in voor de begeleiding van bouwprojecten van A tot Z. De meeste projecten situeerden zich in de zorgsector, waardoor de link met mijn functie als projectcoördinator voor de vzw gauw was gemaakt.

In 2016 ben ik binnen vzw Werken Glorieux gestart als projectcoördinator bouw en infrastructuur. Ik zorgde voor de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de bouw- en infrastructuurprojecten op de verschillende campussen. Hierbij kon ik rekenen op de ervaring en begeleiding van de directeur planning en logistiek, ir. Luc Hantson, om de grote waaier aan projecten tot een goed einde te brengen. Daarbij gebeurde de nodige overdracht in het kader van zijn opvolging.

Na 4 jaar het reilen en zeilen van de vzw te leren kennen, is het tijd om een volgende professionele uitdaging aan te gaan.

Als directeur planning en logistiek hoop ik dat we de huidige dienstverlening van ons departement verder kunnen garanderen, maar ook kunnen optimaliseren zodanig dat deze ‘future proof’ is. De zorgsector en de vzw staan immers voor enorme uitdagingen en ik wil mij hiervoor engageren, samen met mijn volledig team.

Mijn collega’s omschrijven me als perfectionistisch, rationeel, maar ook loyaal en betrouwbaar. Ik vind het belangrijk om met iedereen de goede contacten en samenwerkingen verder te onderhouden, bereikbaar te zijn en te helpen waar ik kan.

Ik kijk er alvast naar uit om samen met jullie verder te ‘bouwen’ aan de toekomst van vzw Werken Glorieux.

Mevr. ir.-arch. Anke Allaert